За нас

Повечето истории, както знаем, започват съвсем случайно и после се превръщат в една голяма мечта! Нашата е от 2013 година, когато се прибирахме от семейна почивка и не бързахме към пътя за вкъщи. Все още живеехме в град София.

Как избрахме мястото?
Решихме да посетим един от хотелите в Пчелински бани, защото ни оставаше още ден от отпуската и не желаехме да пътуваме повече от час на сутринта.

Търсехме забавление за децата, маршрути за допълнителни разходки и гледка, която да не бъде само скъп спомен, а такава, която да ни връща обратно към същото място. Когато се потопихме с децата в басейна с минералната вода, едновременно с голямото плискане и веселба, усетихме и вдишахме спокойствието от заобикалящата ни природа.

Телефоните звъняха, времето напредваше, а ние вече знаехме, че ще заживеем тук. Направихме своя избор да бъдем далеч от забързаното ежедневие без да се лишаваме от така желаните удобства.

Първо си закупихме една малка къщичка за уикендите, а след време си казахме, че Пчелински бани е мястото, в което можем да инвестираме, за да предадем нашата история и споделени моменти.
Така за 7 години успяхме да купим две стари къщи и да ги превърнем в Нашите къщи за гости „Сокол“ и „Калина“.

Защо „Сокол“ и „Калина“?
В една мечта винаги има много любов и отдаденост. Тук е мястото да благодарим на нашите приятели за това, че ни вдъхновиха за двете имена на къщите, че бяха и са част от нашия семеен живот и успяха да превърнат празника ни в приказка.

Именно тогава Калина избра да лети на крилата на своя Сокол и поставихме началото на нашата история.
Ние можем да превърнем празника ви в незабравим момент и вашата почивка в топъл спомен! Заповядайте!